Proiectul "Formarea continua a profesorilor de matematica în societatea cunoasterii" îsi lanseaza portalul: http://matematica.isjiasi.ro/

 
30 noiembrie 2011
Platforma proiectului Formarea continua a profesorilor de matematica în societatea cunoasterii, devenita functionala în cursul lunii noiembrie 2011, permite formatorilor si formabililor implicati în proiect sa fie la curent cu informatiile de ultima ora privind derularea acestuia, dar si sa studieze, sa-si îmbogateasca si sa-si actualizeze cunostintele gratie materialelor specifice ce pot fi accesate prin aceasta maniera moderna si eficienta.
Rubrica Despre proiect ofera informatii esentiale despre tipul de proiect, grupul tinta si modalitatea de desfasurare a proiectului.
Rubrica Evenimente permite cititorilor sa afle care sunt activitatile programate pentru perioada imediat urmatoare si, de asemenea, care sunt etapele parcurse pâna în prezent.
În cadrul rubricii Comunicate de presa se regasesc comunicatele lansate periodic, care marcheaza fazele cheie ale proiectului, rubrica care permit practic reconstituirea pasilor parcursi pâna în prezent în derularea proiectului.
Accesând spasiul Înscriere, formabilii pot completa un Formular de înregistrare a grupului tinta, devenind astfel parte a proiectului, având acces la lectii digitizate, exemple de buna practica si schimb de idei în cadrul tematicilor specifice abordate în cadrul proiectului.
Platforma de e-learning integrata în portalul Formarea continua a profesorilor de matematica în societatea cunoasterii este unul din elementele-cheie ale acestui proiect, permitând crearea unor comunitati de învatare on-line, mentinând în acelasi timp contactul permanent si colaborarea de ordin profesional între formabili.
De asemenea, Galeria foto permite tuturor vizitatorilor sa faca cunostinta cu participantii la proiect si sa înteleaga care este cadrul în care se desfasoara activitatile.
Proiectul furnizeaza ipostaza crearii comunitatilor de învatare bazate pe cultura colaborativa, pe studiul individual on-line, dar si pe resursele auxiliare pe o platforma virtuala. Cursurile on-line dezvoltate în cadrul proiectului vor ramâne la dispozitia cadrelor didactice care doresc sa reia formarea, dar vor fi disponibile si pentru alte cadre didactice interesate sa-si îmbunatateasca competentele.
Platforma ofera posibilitatea unei formari de calitate, utilizând resurse minime, împreuna cu o oferta de informare moderna si rapida, elemente care constituie avantaje imbatabile în peisajul ofertelor de formare pentru cadrele didactice.
Nu în ultimul rând, cu ajutorul portalului vor fi lansate periodic concursuri specifice, cu premii.
Persoana de contact
Prof. Sabina Manea
Expert promovare
telefon 0745 989 507
e-mail : sabinaro@yahoo.com