Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Formarea continuă a profesorilor de Matematică
ȋn societatea cunoașterii
Mesaje de la utilizatori Mesaje de la utilizatori
 
 
Mesajele dumneavoastră sunt extrem de utile pentru bunul mers al proiectului
Prof. Elena Irimia,
10:57 - 03/09/2012
"Proiectul, prin formarea profesorilor ca viitori formatori a oferit oportunitatea profesorilor de matematică din colțuri diferite ale țării, să reflecteze, să interacționeze și să prezinte noi repere privind condiția lor și a disciplinei predate în peisajul educațional, la rolul și posibilitățile de reevaluare a demersului didactic prin schimbarea atitudinii și prin (re)descoperirea unor jocuri didactice care să facă din matematică o disciplină mai umană."
Echipa formatorilor din Bacău,
10:57 - 03/09/2012
"Profesionalism, implicare deosebită din partea echipei de management! Felicitări!"
Prof. Marinela Cristina Cimpoeșu,
10:58 - 03/09/2012
"Mulțumiri ! Mie mi-a plăcut foarte mult formarea de la Iași, și, vă rog să mă credeți pe cuvânt că nu vorbesc aiurea!!! Toți ieșenii ați fost calzi, primitori și cu zâmbetul pe buze!!!"
Echipa de la Ilfov,
10:58 - 03/09/2012
"Stimați colegi, suntem în asentimentul dumneavoastră și dorim să păstrăm o legătură strânsă nu numai din punct de vedere profesional, dar și din punct de vedere al relațiilor
interumane! Dorim tuturor ca Sărbătorile de iarnă să vină cu multe daruri, sănătate și bucurii!"
Prof. Mihaela Țura,
10:58 - 03/09/2012
"Chiar a fost interesant și schimbul de idei cu colegii de matematică, împărtășirea experiențelor pozitive sunt cele mai profitabile. Felicitări pentru activitate și sperăm să fim la înălțimea așteptărilor."
Prof. Iuliana Pasca,
11:00 - 03/09/2012
“Mie mi-a plăcut foarte mult, ținând cont că a fost prima formare de acest gen la care am participat. Am cunoscut oameni deosebiți și asta nu poate decât să mă încânte.Toți cei din echipa de proiect ați fost minumați și la fel cursanții ! Doresc ca Moșul să fie bun cu toată lumea și tuturor celor implicați în acest proiect, saci plini cu sănătate, bucurii și împliniri pe toate planurile !“
Prof. Luminița Caragea,
11:00 - 03/09/2012
“Ați fost superbi! Mi-a părut foarte bine să vă cunosc pe toți organizatorii, dar și pe toți cursanții. Sper în cât mai multe colaborări.“
Prof. Oana Ilincariu,
11:00 - 03/09/2012
“Aș putea spune că acest proiect este punctul de plecare spre un drum lung, în care datoria noastră este de a ne repoziționa, atât ca profesori de matematică, cât și ca disciplină. Totodată, a fost un moment de reflecție și analiză, și sper ca în urma acestui demers, matematica să fie din nou "regină" între disciplinele preferate de elevi, sarcina noastră fiind aceea de a le arăta elevilor, prin metode diverse și cât mai atractive, că matematica este frumoasă, utilă și interesantă.“
Prof. Romana Sălăjan,
11:00 - 03/09/2012
“A fost un proiect cu provocări, dar și cu multe împliniri. Temele, bine alese, au fost prezentate ingenois, îmbogățindu-ne astfel orizontul științific. Am întâlnit oameni de o calitate extraordinară, prietnoși, bine pregătiți și dornici să ne dea și nouă din experiența lor.
Mulțumim organizatorilor care s-au asigurat ca totul să fie foarte bine pentru noi.“
Prof. Melania Muntean,
11:00 - 03/09/2012
“Pentru mine a fost o experiență deosebită să particip la o astfel de întrunire, unde am avut posibilitatea să împărtășim din experiența noastră de la catedră, dar să și învățăm lucruri noi. Am fost sub același acoperiș atât de multe inteligențe, cărora li s-a dat posibilitatea să se exprime atât de liber și totuși dirijat.“
Prof. Daniela Ioniţă,
11:00 - 03/09/2012
“Formarea la care am participat a fost un plăcut schimb de experienţă, cu colegi din toată ţara şi a constituit punctul de pornire într-o călătorie ce se anunţă a fi interesantă. Iar vizitele în "dulcele târg al Ieşilor" mi-au oferit ocazia de a revedea locuri încărcate de poezie...“
Prof. Iuliana Pașca,
11:01 - 03/09/2012
“Ţinând cont de faptul că a fost prima mea experienţă de formare de acest calibru, pot să spun că a fost perfect. Oamenii au fost minunaţi şi cu experienţă pe care "îţi doreai să o iei acasă". Vă multumesc şi vă doresc numai bucurii.“
Prof. Elena Frunză,
11:01 - 03/09/2012
“Într-o societate în continuă mișcare și cunoaștere, într-o eră în care tehnologia ia amploare pe zi ce trece, nimic nu este mai minunat decât să remarci și să dezbați evoluția, să găsești mijloace și metode moderne de predare – învățare – evaluare alături de colegi din țară și o echipă minunată de profesioniști din Iași. Felicitări, din suflet, echipei proiectului “FORMAREA CONTINUĂ A PROFESORILOR DE MATEMATICĂ ÎN SOCIETATEA CUNOAŞTERII” pentru șansa acordată.“
Prof. Doinița Mihai,
11:01 - 03/09/2012
“Ați transmis încredere, echilibru, dragoste .Vă mulțumim din suflet.“
Cristian ALISTAR,
22:55 - 13/09/2012
Formabilii mei apreciază foarte mult modul de desfasurare a cursului si platforma. Multumim pentru acest curs minunat!
HAULICA CARMEN IULIANA,
21:41 - 27/09/2012
Invatam multe lucruri care ne vor folosi in cariera. Multumesc mult!
VRABIE VLAD NICOLAE,
20:04 - 28/09/2012
O astfel de platforma ar fi foarte utila si elevilor pentru ca ei prefera sa invete pe calculator, decat prin metode traditionale
DINACHE VASILICA,
21:18 - 30/09/2012
Va multumesc din suflet pentru acest curs. A fost pentru mine o adevarata provocare - o incercare pentru a-mi dovedi mie ca pot mai mult.Multumesc doamnei Musatoiu -formatoarea mea.Un an scolar bun!
Inv. Vasilica Dinache-Bucuresti
Doinita MIHAI,
14:25 - 02/11/2012
Proiectul este de un real folos formabililor cat si noua ca formatori. Este de dorit sa se continue astfel de proiecte pentru toate disciplinele. Echipa de la Iasi a dat dovada de un inalt profesionalism si foarte multa omenie! Sa fiti sanatosi si Domnul sa va aiba in Paza!
POPA VASILE,
10:51 - 10/11/2012
Am ceva experienta la catedra dar consider ca experienta traita in acest proiect este foarte placuta.Intalnirile de lucru au fost benefice si constat ca permanent am ceva de invatat.Faptul ca am intalnit la curs persoane de toate varstele mi-a placut mult si multumesc pentru oportunitatea oferita de formatorul nostru care mi-a acordat o atentie deosebita, de fapt ca la toti cursantii. As dori sa mai particip la cursuri oferite de I.S.J. Iasi.Felicitari echipei de proiect.
IBANESCU MIHAI,
15:57 - 10/11/2012
Mi-a prin foare bine implicarea mea in acest proiect avand in vedere ca de mult nu m mai fost la o formare. Multumesc mult pentru aceasta oportuniate.
IVU ANISOARA,
13:49 - 01/12/2012
Un curs interesant, deosebit de bine conceput, complet din punct de vedere informational si educational, un material amplu care vine sa completeze si sa inlocuiasca multe din secventele rutinate ale practicii de la catedra si nu numai. Bibliografia a scos in evidenta preocuparea celor care au conceput cursul de a implementa tehnici de varf in didactica. Formatorii din Bacau au adus caldura, lumina si multa culoare, multa grija si atentie atunci cand ne-au prezentat acest curs. Felicitari!
GHEORGHITA GINA,
08:43 - 03/12/2012
Curs interesant, util in formarea noastra ca profesori .
ROTARU LAURA ELENA,
18:20 - 07/12/2012
Tuturor colegilor Sarbatori fericite! Multumim echipei de formatori.
SAVUC ELENA-ALINA,
10:08 - 08/12/2012
felicitari.a fost un curs minunat si un schimb de experienta interesant
DOBRIN BOGDAN GEORGE,
10:33 - 08/12/2012
Participarea mea la acest proiect este un real castig si un pas inainte in drumul catre perfectionare profesionala. Consider ca rezultatul participarii mele la acest cursse va concretiza prin cresterea interesului si simpatiei elevilor pentru disciplina matematica.
Gianina Elena BUSUIOC,
18:27 - 09/12/2012
Am reusit sa finalizez cursul cu prima grupa. A fost o experienta foarte placuta si am avut parte de o colaborare foarte frumoasa cu toti cursantii mei. Multumesc atat cursantilor cat si intregii echipe de proiect pentru sprijin si implicare si pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, va urez tuturor numai bine si sarbatori fericite! Mosul sa treaca pe la toti cu tot ce v-ati dorit, cu bucurii si impliniri!
VASILE PADURARU,
04:01 - 10/12/2012
Bun curs. Asteptam si "partea a doua".
CIUBOTARU MARIA,
17:07 - 10/12/2012
Este unul dintre putinele proiecte care fac legatura intre invatamantul primar si celelalte nivele de invatamant unde formatorii au dat dovada de inalt profesionalism.
Platforma este usor de accesat si are o interfata prietenoasa... felicitari echipei manageriale!!!
Asteptam ... cu tot interesul... si alte propuneri de cursuri de formare prin care sa fie dezvoltate competentele de utilizare a TIC si a spatiului virtual!
Multumim si ...FELICITARI !!!
Niculina Mihaela MOISUC,
21:20 - 12/12/2012
Felicitări tuturor formatorilor şi formabililor cu prilejul finalizării primei grupe de formare din cadrul acestui proiect şi mult succes pe mai departe...Un bun sfârşit trebuie să deschidă un nou şi fructuos început !
Cu tot dragul, un gând de bine şi sincere mulţumiri pentru tote eforturile dumneavoastră şi deschiderea către noi toţi !
NASTASA IRINA AURELIA,
19:13 - 14/12/2012
A fost interesnt acest curs. Temele au fost bine alese, suportul de curs explicit sipe intelesul tuturor. Felicitari!
HANCU MINODORA,
17:45 - 17/02/2013
acest curs este util invatatorilor cat si profesorilor de matematica in aprofundarea materiei necesara orelor curente cat si la examene. . cursul este bine conceput.
Afişare conţinut web Afişare conţinut web

Așteptăm cu drag gândurile și mesajele dumneavoastră. Pentru a ni le transmite, vă rugăm să vă autentificaţși să completaţi câmpul de mai jos:

 

Afişare conţinut web Afişare conţinut web

Calendarul evenimentelor
Centre de formare și evaluare
Comunicate presă
Achiziții publice
Linkuri utile

Afişare conţinut web Afişare conţinut web

Platforma eLearning
Chestionare online
Comunitatea bunelor practici
Biblioteca digitală
Mesaje de la utilizatori

Afişare conţinut web Afişare conţinut web

Newsletter
Legăturile mele
Revista presei
Rapoarte și statistici
Galerie multimedia